South African Hunting Safaris

Zambia
Ivy Safaris har gået i samarbejde med Mumebe Safaris for at give et større udvalg af arter til den afrikansk jagtoplevelse.
Aktiviteter
Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter for hele familien
Pakketilbud
Our Packages offer you a choice of not to be missed deals, ideal for a family hunting experience with Ivy Safaris!
Forespørgsler
To make a booking enquiry with Ivy Safaris, complete our Enquiry Form provided on our website . . . .

Zambia Jagt

Ivy Safaris har gået i samarbejde med Mumebe Safaris for at give et større udvalg af arter til den afrikansk jagtoplevelse. 

Mumembe Safaris har adgang til mange forskellige jagtområder over hele Zambia med et imponerende bredt udvalg af arter. Vi arrangerer jagter på større konsortier på forskellige GMAs’er (Game Management Areas), såvel på private områder som på Mumembe Jagtfarm. 

Vi sammensætter så vidt muligt jagten, så den matcher den individuelle jægers ønsker og muligheder, men husk, dette er ægte Afrikanske jagt og denne form for jagt kan være udfordrende fysisk. Derfor anbefaler vi, at man kommer i så god form som muligt for at få mest ud af jagten. 

Mumembe Safaris hovedkvarter er placeret på den privatejede Mumembe Jagtfarm i central Zambia. Det er ca. 300km nordøst for Lusaka, 200km sydøst for Ndola og 10km fra den centrale nordliggende vej til Tanzania. 

Jagtfarmen er åbent ”Miomboanske skovland” med store “dambos" og spredte vandhuler omringet af siv og papyrus, og er dermed den ideelle habitat for den snu Sitatunga og store flokke af Store Lechwe. Vi er stolte over at Mumembe Jagtfarm i øjeblikket har den eneste bæredygtige, privat ejede population af Sort Lechwe i Afrika. På Mumembe Jagtfarm findes der også et stort antal af den majestætiske Zambianske Sabel antilope sammen med i alt 17 andre arter. Nogle af arterne er unikke for Mumembe og findes kun i Zambia og central- og øst Afrika. Med vores venlige og yderst kompetente personale er vi sikre på, at vi kan give en jagtoplevelse for livet. 

 

GÅ TIL VORES GALLERI FOR AT SE NOGLE FORMIDABLE TROFÆER FRA ZAMBIA.