South African Hunting Safaris

Zambia
Ivy Safaris har gået i samarbejde med Mumebe Safaris for at give et større udvalg af arter til den afrikansk jagtoplevelse.
Aktiviteter
Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter for hele familien
Pakketilbud
Our Packages offer you a choice of not to be missed deals, ideal for a family hunting experience with Ivy Safaris!
Forespørgsler
To make a booking enquiry with Ivy Safaris, complete our Enquiry Form provided on our website . . . .

Alm. Antilopejagt

Ivy Safaris er det perfekte sted for almindelig antilopejagt for passionerede jægere, der er ude efter "rigtig" jagt med pürshjagt i højsædet. Vi sørger for at give Dem udfordringer på jagten, så De får den rigtige følelse af at have været på en ægte afrikansk, støvet jagt. Vores erfarne Professional Hunters vil lede Dem, så De kommer ind i bushen og fornemmer dens sjæl. Vi er vant til jægere med mange forskellige niveauer og erfaring og i alle aldre. For os drejer jagten sig ikke om at slå ihjel, men om hele oplevelsen der går forud. Kom ud i den afrikanske bush og oplev spændingen ved pürshjagten, der for os er en livssil.

Kombinationer af haglbøssejagt, antilopejagt, dangerous game jagter og sightseeing ture kan alle arrangeres. Safaris kan tilpasses nøjagtigt efter kundens krav og ønsker.

Vi kan udarbejde en pakke, der passer ind i de flestes budget. Send os detaljerne for, hvad De ønsker til safarituren, og vi vil komme med et forslag, eller De kan rette henvendelse til en af kontaktpersonerne under Kontakt.

Inkluderet i dagsraten:

Ikke inkluderet i dagsraten:

En normal dag hos Ivy Safaris kan se således ud:

HUSK: De kan leje våben hos os af fremragende kvalitet, og vi har selvfølgelig tilhørende ammunition, der er egnet til vildtet i bushen.