South African Hunting Safaris

Zambia
Ivy Safaris har gået i samarbejde med Mumebe Safaris for at give et større udvalg af arter til den afrikansk jagtoplevelse.
Aktiviteter
Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter for hele familien
Pakketilbud
Our Packages offer you a choice of not to be missed deals, ideal for a family hunting experience with Ivy Safaris!
Forespørgsler
To make a booking enquiry with Ivy Safaris, complete our Enquiry Form provided on our website . . . .

Noter

Krybskytteri:

Krybskytteri er et stort problem for alle jagtfarme. De, der huser næsehorne, er naurligvis de hårdest ramte, men vi har også krybskytter på reviret ugentligt. Bekymringerne hos safariudbyderne er stækt voksende, og mange finder det umuligt at bekæmpe krybskytteriet. Vi bruger en stor del af vores tid til at forebygge krybskytteri ved at reparere hegn, fylde huller, patruljere og fjerne snarer.

Genladning:

Jeg blev engang spurgt, hvad min hobby er. Jeg svarede, at jeg har mange hobbies. Usædvanlige hobbies som at samle (og drikke) whiskey og genladning af ammunition. Begge dele kan holde en diskussion kørende i lang tid. Så hvorfor genladning?

Svaret er let:

Jeg startede genladning som ganske ung, hvor jeg lærte det af min ældre bror.

Jeg kan godt lide at diskutere de forskellige aspekter i genladningens kunst. Vi kan her på farmen få syn for sagen med hensyn til de forskellige kuglers gennemtrængningsevne, restvægt og andre ting og høster derfor en meget stor erfaring i de forskellige kugler, kugletyper og kuglekonstruktioner. Som jægere ønsker vi jo det perfekte skud med en ren kugle uden anskydning. Det ultimative for den enkelte jæger er at afgive en dræbende kugle så dyret dør øjeblikkelligt uden stress - som i øvrigt også giver det bedste kødkvalitet.

Genladning tillader mig at koble af fra resten af verden i det bageste lokale, hvor der er fred og ro.

Mark Ivy

South African Hunting Safaris Image