South African Hunting Safaris

Zambia
Ivy Safaris har gået i samarbejde med Mumebe Safaris for at give et større udvalg af arter til den afrikansk jagtoplevelse.
Aktiviteter
Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter for hele familien
Pakketilbud
Our Packages offer you a choice of not to be missed deals, ideal for a family hunting experience with Ivy Safaris!
Forespørgsler
To make a booking enquiry with Ivy Safaris, complete our Enquiry Form provided on our website . . . .

Link Resources

Min bror Allan bor i Colorado, USA, og er fotograf. Allan kan lave dine safarifotos til en kunstnerisk fotoplakat og fange højdepunkterne fra dit afrikanske jagteventyr. Han laver også andet fantastisk fotoarbejde. Du er naturligvis velkommen til at kontakte ham.

South African Hunting Safaris Image

Ivy Safaris har været medlem af Wingshooters i mange år og kan varmt anbefale dem som en fantastisk organisation, som gør meget for deres medlemmer.Min nevø Nigel er en berejst ung mand og tager nogle fantastiske fotos. Se her:Ivy Safaris opfordrer vores kunder til at bruge "Vantage Point Archery" (VPA) pilespidser. Dette er pilespidsernes yperste, lavet af speciel stål. På buejagt er pilespidsen den mest betydningsfulde del af dit udstyr. Hvorfor spilde tid og penge på pilespidser, der har en acceptabel procentvis af fejl, når man kan få nogle med færre, hvis ikke ingen fejl?"The Adventurous Bowhunter" er en blog dedikeret til alt, der hører til buejagt, såsom rapporter fra ture, produktnyheder, produktprøver osv. Det er en gruppe passionerede buejægere som lever og ånder for buejagt.