South African Hunting Safaris

Zambia
Ivy Safaris har gået i samarbejde med Mumebe Safaris for at give et større udvalg af arter til den afrikansk jagtoplevelse.
Aktiviteter
Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter for hele familien
Pakketilbud
Our Packages offer you a choice of not to be missed deals, ideal for a family hunting experience with Ivy Safaris!
Forespørgsler
To make a booking enquiry with Ivy Safaris, complete our Enquiry Form provided on our website . . . .

Gæstebog

"Efter at vi har jaget to gange hos Ivy Safari kan vi kun give vores bedste anbefalinger. Vores hovedinteresse i at pürsche kom virkelig til at folde sig ud. Jagtdagene fløj af sted med mange spændende udfordringer og med adskillige succesfulde jagter guidet af yderst erfarne PH'ere, som også forklarede om dyrelivet, fuglene og naturen, mens vi pürschede. Det var spændende jagter hver dag med mange kilometers pürsch, nøjagtig som jagt skal være.  Indkvarteringen er et kapitel for sig med aftener omkring bålet under åben himmel, millioner af stjerner, og fremragende aftensmad. Mark, Lisa og personalet var alle enestående; de fik os til at føle os som en del af familien!"

South African Hunting Safaris Image
Christian & Vivi Jensen (cj@scagro.dk) Denmark

"Jeg vil gerne igen sige mange tak for en HERLIG TUR! Alting var spændende fra dag èt, da vi ankom. Dyret, som var førsteprioritet på min liste, var en waterbuck, og mens vi gik den første dag, stødte vi ind i to tyre som sloges – noget du kun forventer at se i fjernsynet. Hver dag var spændende og gav nye erfaringer. Elandpürschen, kravlede for at komme så tæt på og derefter forsvandt de, inden jeg kunne komme til skud – hvilken spænding!

Sporerne er så gode at de kunne være et National Geographic Show værdig. Utrolig hvordan de kan følge et spor, når der er så mange dyr og dermed mange spor. De gør eftersøgning meget interessant, og de giver aldrig op!

Den sidste dag var også en oplevelse for livet! Håbede stadig at få en waterbuck – aldrig i mit liv havde jeg forestillet mig at jeg skulle pürsche i strømpesokker – det er aldrig blevet vist i et TV show. Mark, du havde ret – det er den bedste måde at komme tæt nok på! Det var så fantastik at gå ind på ca. 50 m. uden at blive hørt.

Marks kendskab til dyrene er blot en lille del af hans enorme viden. Han kender næsten alle fuglene, buske, græsser, træer o.s.v. (nogle smagte endda ikke godt). Hvis du vil have en oplevelse for livet ville Ivy Safari være mit valg og vær parat til skulle gå! Han driver rigtig jagt – du kører ikke rundt i cirkler indtil du får mulighed for skud. Han har endvidere en omfattende viden om whisky.

Afternerne var meget afslappende efter en lang dag ude I bushen. Endnu en grund til at vælge Ivy Safari er hans kone Lisa og hendes vidunderlige vildtopskrifter, ud fra hvilke hun tilbereder hvert måltid. Jeg har aldrig før oplevet at hvert måltid var så fortræffeligt. Hver aften vi var der, smagte vi det vildt, vi havde skudt. Et par dage spiste vi endda som konger af bushen. Ja, Lisa bragte maden ud i bushen, stillede borde op og arrangerede frokost for os.

Tak igen til jer og jeres ansatte. Alle var behagelige at være sammen med, og de udførte et fortræffeligt job. Det var de 10 hurtigste jagtdage i mit liv. Min næste jagt med Ivy Safaris kan ikke komme hurtigt nok. Når du forlader Ivy Safaris, vil du føle at du har fået nogle gode venner i Afrika!"

South African Hunting Image
Ross Granger (rgranger@gamecreekvideo.com) USA

"Som en ivrig jæger hjemme i New Zealand, hvor jeg er vant til at jage i vidt forskellig terræn og betingelser, troede jeg at jagt i Sydafrika ville være let. Når man ser det på fjernsynet, er der jo vildt over det hele. Jeg kunne aldrig have taget mere fejl.

Jagten var helt fantastisk. Du kan køre rundt og se vildt på kort hold, men når det er tid for skud, er det tid til vandre. Ingen let jagt her, og jeg ville heller ikke foretrække det anderledes. Marks motto burde være: måske et dyr for hver anden jagtdag, og hvis du ikke går over 10 kilometer hver dag, så lad være med at komme. Det er helt sikkert den form for jagt, jeg foretrækker.

Ja, det er måske nemmere at skyde fra bilen, men hvad er sporten i det? Hvis du kan lide at pürsche dig til vildtet med en mand som er let at omgås og som kender sit fag, så er Mark manden.

Med hensyn til gæstfriheden – uovertruffen. Mark og Lisa og deres to dejlige døtre er fortræffelige værter. Min kone (ikke jæger) følte sig hjemme med det samme. Hun fik tid til sightseeing, slappe af og få sovet ud. Måltiderne blev der set frem til. Lokal vildt blev tilberedt og serveret af Lisa og hendes stab. Lisa er en supergod kok ( se hendes nye kogebog, som er på vej). Mark lavede en af sine berømte Dawas, som består af en blanding af vodka, citron, honning og sukker. En var nok, men to var endnu bedre!!!

Vi kan ikke rose vores tid hos Ivy Safari nok, så vi vil helt sikkert komme igen (siger min kone!!!)."

South African Safaris Image
Steve Verheul (jverheul@es.co.nz) New Zealand

"Kære Lisa og Mark

Tak for fantastisk en uge på Marula og Ivy Safaris. Det var vidunderlig at opleve jeres måde at leve på i kontakt med naturen, jeres stab, jeres gæster, og det var vidunderlig at se hvor tæt, I er som familie. Jeg følte virkelig at jeg var en ven, og på den måde vigtig for jer. En dejlig følelse. Jeg glæder mig allerede til at komme igen.

Jens og jeg taler allerede om en bøffel, måske i Tanzania. Det eneste jeg med sikkerhed ved er, at jeg ikke skal jage i Afrika, uden at du er min PHér. Mark du er fantastisk og så behagelig en person, ligesom din familie. Jeg føler mig sikker i dine hænder.

Vi er begyndt at snakke om at tage vores ægtefælder med. Jeg har virkelig lyst til at give min kone den oplevelse, ikke kun jagt, men naturen, fuglene, din familie og de ansatte.                       

Der er kun en ting jeg er vred på mig selv over, og det er, at jeg ikke skød en Nyala. Selvfølgelig var det svært, fordi bushen var så tæt, og vi havde kun nogle få sekunder, fra du så den, indtil den forsvandt. Mange gange da vi så dyr i området, var de væk, før jeg fik løftet riflen Vi havde kun én chance hver dag. Jeg kommer tilbage for at få den Nyala; jeg håber blot at vi får lidt flere skudchancer.

Til sidst ønsker jeg dig din famile en god tur til England og USA. Jeg synes virkelig du fortjener blandingen af ferie og arbejde sammen med familien.

Mine bedste ønsker og tusind tak."

South African Hunting Image
Hans Schougaard (mail@hestehospitalet.dk) Denmark

"Jeg nød meget min 10 dages jagt hos Ivy Safaris i 2006.  Mark er en meget dygtig PH i bushen og meget kompetent førte han mig frem til skud på alle de dyr, jeg havde planlagt at skyde. Det var fantastisk at følge ham med hans enorme viden om dyr og planter. Min anden afrikasafari var en sand fornøjelse, og alle mine trofæer var gode repræsentanter for arten, inklusive en 52" kudu og 39" oryx. Haglbøssejagten med de stående hunde var en ekstra bonus oven i.

På forretningsdelen opfyldte Mark fuldt ud, hvad der var blevet lovet, og der var ikke nogle skjulte udgifter til sidst. Hans behagelige personale på lodgen var superb. Til sidst, den dejlige Ivy familie var en stor oplevelse for mig og bidrog meget til den samlede oplevelse. Lisas fantastiske kogekunst, gæstfrihed og deres to piger fuldendte opholdet.

Safarien hos Ivy føltes aldrig som et pres eller rutine; det var nærmest som at gå på jagt med nogle nye venner. Jeg synes, jeg fik meget for mine penge, og det var en lille smule sørgeligt at skulle rejse igen, men jeg ser frem til at komme tilbage næste år efter min eland.

Hvis du gerne vil opleve god og udfordrende jagt til fods (istedet for bag på en Land Rover), så tag til Ivy Safaris!"

South African Hunting Safaris Image
Våbenskribent Boston Gun Bible og Safari Dreams fra www.javelinpress.com  USA

"Nu har jeg været på jagt hos Ivy Safaris to gange. Begge gange har været en fantastisk oplevelse. Mark, Lisa og deres personale gør deres yderste for at få dig til at føle dig som en del af familien og sikrer, at du får en oplevelse,, der sætter sig for resten af livet. Forbered dig på at bruge det meste af tiden på jagten til fods og resten af tiden kravlende efter vildtet. Køretøjer bliver kun brugt når det er absolut nødvendigt.

Hvis du har et fysiks handicap, er Mark mere end villig til at finde løsninger på dit behov, men det bliver ikke "dåsejagt," hvor man får alting foræret. Jeg nød virkeligt at lære om bushen af Mark, David og Herber,t når vi var på jagt.

Maden og indkvarteringen var første klasses hele vejen igennem. Lisa og hendes personale tilberedte de bedste måltider, jeg har fået noget sted. Hvis du som jeg har ledsagere, der gerne vil med (min kone Judy), så gør det endeligt. Ture til Kruger National Park, shopping i Polokwane, sightseeing og fotosafaris vil gøre alle glade, og man ønsker, at man kunne blive lidt længere. Hvis du overvejer at rejse til Afrika, så kig på Ivy Safaris først og hold dem op mod andre."

South African Safaris Image
Allan Collier (unclealtkp@yahoo.com) USA

"Den  26. august, 2005, havde vi en lang jagt på min kudu, der gik i rekordbogen. Jeg kiggede på ham igennem riffelkikkerten, smed riflen på skydestokken men ventede for længe med at trykke på aftrækkeren. Han forsvandt ind i bushen og væk var han. Mark fik mig til at gå efter denne tyr og det var min fejl, at jeg ventede for længe.

Ud på eftermidagen den 27. august stod det stadig 1-0 til Kuduen. Så vendte lykken. Efter ca. 3 km pürch var min 300 Winchester Short Mag på skydestokken med det samme, da Mark satte den op. Den tætte bush forhindrede en hjertekugle, men hele kuduens skulder var fri. Jeg slap kuglen, og kuduen løb 20 meter med begge forløb brækkede.

Da vi nærmede os kuduen, sprang en sjakal på den for at få et gratis måltid. Det blev sjakalens sidste. Kudutyren var utrolig flot. Begge horn målte 10" i omkreds ved basen og udlæget var 33". Den højre stang var 50" og den venstre 49". Han mangler nok lige 2" for at gå i SCI's rekordbog. Det er et rigtigt prægtigt eksemplar..

P.S. Oven i en uovertruffen jagtoplevelse gav  Mark og Lisa mig et 5-stjernet ophold med måltider og service.

Min kone ledsagede mig på turen, og hun havde også en fantastisk oplevelse."

South African Safaris Image
E. "Lad" Cazedessus (ladcaz@hughes.net) USA

"Vi har været på en række småvildt og antilopejagter hos Ivy Safaris sammen med forskellige venner.

Det vi har oplevet er:

Enorm gæstfrihed hos Lisa & Mark Ivy
God mad med braais (grill) udendørs under et stort figentræ
Komfortabel indkvartering
Etiske og diciplinerede småvildt- og antilopejagter
Fokus på sikkerhed under jagten
Masser af vildt
Fuglejagter med stående hunde
Dejlig skydebane til prøveskydning
Varieret terræn at jage i.

Vi vil modvilligt rose Ivy Safaris meget højt og kraftigt anbefale stedet, selv om vi hellere, af egoistiske grunde, ville have det for os selv."

South African Hunting Image
Cutten & Patrisi Group (Sydafrika)